۹ مهر ۱۳۹۷، ۱۴:۲۳

مدیر بنادر و دریانوردی بندرلنگه:

شاخص های عملیاتی در بنادر غرب هرمزگان روند صعودی گرفت

شاخص های عملیاتی در بنادر غرب هرمزگان روند صعودی گرفت

بندرعباس - مدیر بنادر و دریانوردی بندرلنگه از افزایش چشمگیر ترانزیت و صادرات غیرنفتی در بنادر غرب هرمزگان و ترابری ۱۵هزار مسافر دریایی در مسیرهای بین المللی با رشد ۹درصدی خبرداد.

به گزارش خبرگزاری مهر، قاسم عسکری نسب با ارایه گزارشی از عملکرد شش ماهه بنادر غرب هرمزگان در سال ۹۷ اظهار داشت: در این دوره زمانی، در مجموع چهار میلیون و ۹۲۳ هزار و ۳۰۷ تن کالای نفتی و غیر نفتی در بنادر غرب هرمزگان تخلیه و بارگیری شد و از مجموع یک میلیون و ۸۰۸ تن کالای غیرنفتی در بنادر این منطقه، بندرلنگه با تخلیه و بارگیری بیش از ۶۹۶ هزار تن، رشد ۱۱ درصدی داشته است.

وی افزود: از مجموع عملیات انجام شده در بنادر غرب هرمزگان، سه میلیون و ۹۲۲ هزار و ۴۹۹ تن به فرآورده های نفتی اختصاص داشته است.

مدیر بنادر و دریانوردی بندرلنگه میزان صادرات کالاهای غیرنفتی در بنادر غرب هرمزگان را ۵۱۷ هزار و ۱۲۳ تن اعلام کرد و گفت: عمده این محموله های صادراتی شامل میوه و تره بار، خشکبار، مواد معدنی و مصالح ساختمانی بوده است و در این بخش از عملیات، افزایش ۲۷ درصدی را شاهد بودیم.

عسکری نسب اضافه کرد: طی شش ماه نخست سال جاری، بیش از ۳۷ هزار تن کالای غیر نفتی وارد بنادر غرب هرمزگان شد که رقم آن در همسنجی با سال گذشته، ۶۰ درصد کاهش داشته است.

این مقام مسئول افزود: حجم صادرات محصولات کشاورزی، دامی و احشام در بندرلنگه به رقم ۱۴۶ هزار و ۳۰۹ تن رسید که رشد ۱۸ درصدی در این زمینه به ثبت رسید.

عسکری نسب اظهارداشت: طی دوره زمانی یاد شده، حجم ترانزیت کالاهای غیرنفتی (که عمده آن محموله خودرو است) در بنادر غرب هرمزگان به ۱۳۸ هزار و ۵۴۹ تن رسید که نشانگر رشد ۵۲ درصدی در همسنجی با سال گذشته است.

مدیر بنادر و دریانوردی بندرلنگه ضمن اشاره به جابجایی ۶۸ هزار و ۲۸ دستگاه خودروی ترانزیتی طی شش ماه گذشته، از رشد ۲۸ درصدی این بخش از فعالیت های بندری در سال جاری خبر داد.

این مقام مسئول همچنین از رشد ۱۹ درصدی عملیات جابجایی کالاهای کانتنیری در بندر لنگه خبر داد و گفت: طی این مدت، تخلیه و بارگیری دو هزار و ۱۳۷ TEU کانتینر پر در این بندر به انجام رسید.

وی تعداد شناورهای ورودی به بنادر غرب هرمزگان را پنج هزار و ۹۱۴ فروند اعلام کرد و افزود: از این میزان، ۳۳۸ فروند شناور بالای هزار تن و پنج هزار و ۵۷۶ فروند زیر هزار تن ظرفیت بارگیری داشته اند.

عسکری نسب با اشاره به افزایش ۱۷ درصدی تعداد مسافران دریایی داخلی در بنادر غرب استان هرمزگان گفت: از آغاز سال جاری تا ابتدای مهر ماه جاری، بیش از ۲۹۵ هزار و ۳۶ هزار مسافر و گردشگر از بنادر لنگه، آفتاب و چارک به مقصد جزایر خلیج فارس همچون کیش و ابوموسی جابجا شدند.

مدیر بنادر و دریانوردی بندرلنگه در پایان گفت: همچنین در بخش مسافرت های دریایی بین المللی، بندرلنگه توانست با ثبت رقم ترابری بیش از ۱۵ هزار نفر مسافر، رشد ۹ درصدی را در کارنامه عملیاتی شش ماهه خود ثبت کند.

کد مطلب 4417761

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha